30-04-’22: FC Corgas Deinze 1 – 3 The Rangers Moorslede

Laatste wedstrijd van het seizoen en meteen ook de verste verplaatsing naar Nevele nabij Gent. Niet evident om nog de motivatie te vinden daar er niets meer dan de eer hoog te houden was.

Wetende van in de heenronde dat we tegen een stugge tegenstander spelen probeerden The Rangers er een goede match van te maken. Het openingskwartier was wat zoeken tot Niels een vrije trap in de rechthoek zwiepte.
Ruben plaatste zijn kopbal een metertje naast. Halfweg was er een mooi uitgesponnen actie via Jeffrey naar Nicolaas vervolgens Olivier die Marijn in stelling bracht. Die besloot iets te overhaast en schoot over doel.
5 min voor het rustsignaal was er een één-tweetje tussen Olivier en Nicolaas. ‘Oli’ kwam alleen voor doel maar de keeper kon in extremis met een voetveeg de nul op het bord houden. Ruststand 0-0

De tweede helft was nog maar net op gang getrapt toen een voorzet van Jeffrey in hoekschop werd verwerkt. De daaropvolgende corner werd door Arne prima binnen gekopt, 0-1.
In minuut 70 kwam de thuisploeg ook eens piepen. Een voorzet vanop rechts werd verrassend overhoeks in doel gekopt. 1-1.  Alles was te herbeginnen. The Rangers wilden de wedstrijd winnen en voerden de druk op.
Jeffrey kopte de center van Gianni richting winkelhaak maar de doelman redde knap. 10 minuten voor affluiten werden The Rangers beloond voor hun inzet. Arne infiltreerde in de rechthoek. Met een subliem hakje bediende hij Jeffrey die een lage voorzet in de voeten had om Marijn de 1-2 te laten scoren.
Net voor affluiten werd het dan nog 1-3. Een center van Niels Azou werd door debutant Mathieu Dochy binnen gekopt.
Een verdiende zege om het seizoen af te sluiten. The Rangers eindigen op een mooie 4e stek in het klassement. Nog een galamatch voor de boeg en een Rangersweekend en het seizoen 2021-2022 ligt voor goed achter ons.

Doelpunten: Arne Lievens, Marijn De Meulenaere, Mathieu Dochy

Speelden: Maarten Landuyt, Ruben Depoorter, Vincent Derveaux, Niels Azou, Niels Vandamme (45’ Mathieu Dochy), Gianni Demoen, Jeffrey Borry, Arne Lievens, Marijn De Meulenaere, Olivier Dejonghe, Nicolaas Mulkers

Gele kaarten: nihil
Rode kaarten: nihil