26-09-’20: ’t Bankske Wevelgem – THE RANGERS

Wat een verschil met vorige week. Althans wat het weer betreft. Een guur herfstweertje om de wedstrijd aan te vatten.

Dit lieten de Rangers niet aan hun hart komen. Van meet af aan namen ze de wedstrijd in handen wat reeds in de 5e minuut resulteerde in het openingsdoelpunt. Een zeer bedrijvige Louis Vandermersch deponeerde de bal met een droge knal in de benedenhoek. 0-1. Op het kwartier moest Yentl een 1e keer gevat tussen komen maar in 2 tijden hield de thuisploeg van een doelpunt. De Rangers domineerden daarna de rest van de 1e helft. Halfweg schoot Louis nipt voorlangs. Nicolaas zag zijn doelpoging met een ultieme reflex gered. De hoekschop die erop volgde was bingo. Louis schilderde de bal aan de 1e paal op de knikker van Nicolaas en het stond zo 0-2. Prima goal.
Kort erna kwam de inglijdende Gianni een voetje te kort om de voorzet van Nicolaas binnen te werken. In min 40 verstuurde Louis andermaal een prima voorzet naar Lars die zijn kopstoot subliem gered zag door de thuisgoalie.

Op slag van rusten was het dan zover. Jasper zette zich goed door centraal omspeelde de keeper en plaatste de bal in het lege doel. Zijn 1e voor de Rangers. 0-3

De 2e helft begon met gevaar van de thuisploeg maar de goed keepende Yentl redde aan de 1e paal met de voet. De Rangers waren gewaarschuwd en reageerden meteen. Een prima hoekschop van Louis werd door jasper binnen getrapt. 0-4. In minuut 65’ had Jasper bijna zijn hattrick beet maar zijn doelpunt werd onterecht afgekeurd door de nochtans goed leidende ref.
Een zeldzaam foutje in de defensie leverde de thuisploeg de eerredder op. Alleen voor doel kon hun spits Yentl verschalken. 1-4.
Even leek het dat de thuisploeg een nieuw elan had gevonden. Tot 3 maal toe moest Yentl redding brengen om de stand vast te houden.
Een kwartier voor tijd was het terug de Rangers die de wet bepaalden. Jasper Debeuckelaere vond met een prima vrije trap het hoofd van die andere Jasper die overhoeks binnen kopte. 1-5.
Vijf minuten voor affluiten had Jasper er nog niet genoeg van. Alleen voor de doelman krulde hij zijn 4e van de middag binnen. 1-6, meteen de eindstand.

De Rangers zijn goed op dreef momenteel en met 9 op 12 nestelen ze zich in top van de rangschikking.

Speelden voor de Rangers: Yentl Verslyppe, Ruben Depoorter, Niels Vandamme(45’ Timo Maertens),Jasper Debeuckelaere, Milan Huysentruyt(45’ Wouter Deweer), Gianni Demoen, Louis Vandermersch, Kevin Messiaen, Lars Lecointre, Nicolaas Mulkers(65’ David Lernout),Jasper Louage en de iet ingevallen Lucas Vandermersch

Doelpunten: Jasper Louage (4x), Nicolas Mulkers, Louis Vandermersch

Gele kaarten: nihil
Rode kaarten: nihil