19-11-’22: Olympic Comines 2-2 RANGERS

De vraag vooraf was of The Rangers de stijgende vormcurve konden bevestigen.

Op het zware veld begonnen The Rangers het gretigst aan de match. Al moest er na enkele minuten al aan de defensie gesleuteld worden door het spijtige uitvallen van ‘Vinny’, maar Niels Vandamme heeft dat met verve ingevuld.Na 7 minuten kon Nicolaas zich een eerste keer goed doorzetten op de rechterflank. Zijn prima center kon jammer genoeg net niet door Niels Azou beroerd worden om de score te openen.The Rangers wonnen veel duels en waren de betere voetballende ploeg maar de thuisploeg verdedigde goed. Op een zeldzame counter kon Comines in minuut 20 een hoekschop versieren. De bal werd aan de 1e paal gedropt waar Clément zeer ongelukkig de bal in eigen doel kopte. 1-0 Brute pech.De wedstrijd verliep in de loop van de 1e helft meer evenwichtig al waren het vooral The Rangers die de meeste drang naar voor op de mat legden. Met de rust in het vizier kwam er plots meer animo.Er was een inworp voor The Rangers die heel onzorgvuldig gecontroleerd werd met balverlies tot gevolg. De thuisspeler zag zijn kans om een zwabberbal richting doel te trappen die tot overmaatvan ramp nog net voor Maarten botste waardoor die nog meer snelheid kreeg en in doel verdween. 2-0The Rangers konden daarop direct reageren maar hadden brute pech. Wouter recupereerde de bal die via enkele stations tot bij Nicolaas belandde. Zijn schot werd door de keeper tegen de paal geduwd.Ruststand 2-0

De 2e helft waren The Rangers gebrand om de scheve situatie te proberen recht te zetten. In minuut 47 werd de snelheid van Nicolaas gebruikt.Hij kwam alleen voor doel maar talmde net iets te lang om op doelte schieten. Een verdediger kon redding brengen. De daarop volgende hoekschop van Alex kwam in Dieter zijn voeten terecht maar nu was het schotje te zwak om de keeper in verlegenheid te brengen.In minuut 50 kon Guillaume de bal recupereren op het middenveld. Hij stuurde Wouter in het straatje die de bal tot bij Alex legde. Alex werkte de bal beheerst overhoeks binnen. Verdiende 2-1.Een kwartier voor tijd nam Alex andermaal een hoekschop. De kopbal van Jasper viel pal in de handen van de keeper.The Rangers streden als leeuwen om de gelijkmaker te scoren. En in minuut 85 kwam die er dan. Alex stak de bal langs de lijn naar Wouter die zich ontdeed van zijn tegenstander. Schuin voor doel kon hij de keeper verschalken die iets te snel was uit gekomen. 2-2The Rangers roken nu bloed en probeerden er nog de winning-goal uit te puren.In de laatste minuut was er nog een prima center vanop links. Jeffrey torende boven iedereen uit om de bal op de doel te koppen. Een mirakelredding op de botsende bal weerhield hem van de winner.Daarop vond de goedleidende ref het welletjes en floot de wedstrijd af.Een prima prestatie van The Rangers om van uit een geslagen positie toch nog een punt te halen.

De volgende wedstrijd volgt op 10 december thuis tegen Eendracht Grammene.Doelpunten: Alexander Kindt, Wouter VandevijverAssists: Wouter Vandevijver, Alexander KindtSpeelden voor The Rangers: Maarten Landuyt, Vincent Derveaux (4’ Jeffrey Borry), Clément Derveaux, Niels Vandamme, Dieter Naert, Gianni Demoen(45’ Jasper Louage), Niels Azou, Alexander Kindt, Guillaume Vanpeteghem, Nicolaas Mulkers (58’ Marijn De Meulenaere), Wouter VandevijverGele kaarten: Guillaume VanpeteghemRode kaarten: nihil