16-09-’23: Rangers 8-2 Eendracht Grammene

Na het doelpuntenfestival van vorige week waren The Rangers erop gebrand om ook Eendracht Grammene puntenloos huiswaarts te sturen.

The Rangers namen meteen het heft in handen en lieten de bal goed rond gaan. Doelgevaar kwam er niet meteen van. Het waren de bezoekers die voor het eerste feit van de wedstrijd zorgden. Na balverlies achterin moest er een foutje voor de rechthoek gemaakt worden. De bezoeker krulde de bal mooi in het winkelhaakje om Toure zo kansloos te laten. 0-1.
De reactie volgde meteen. In de 10e minuut verstuurde jubilaris Gianni een diepe bal richting Jeffrey. Die bediende keurig de vrijstaande Guillaume die de bal in 1 tijd overhoeks binnen schoot. 1-1.
Luttele minuten later kopte Milan een vrijschop van Niels tegen de paal. Pech.
De bezoekers hadden het moeilijk met de vlotte passing van The Rangers. Halfweg de 1e helft speelde Milan de bal goed in de loop van Wouter. Een flinke loeier uit een uiterst scherpe hoek en bal lag in het doel. Een beauty, de 2-1.
In minuut 26 was het nu Guillaume die de bedrijvige Wouter aanspeelde. Hij stak de bal onder de doelman door. Jeffrey was goed gevolgd om de bal voor de zekerheid over de doellijn te duwen. 3-1. The Rangers waren heer en meester. In minuut 35 was er zelfs hulp van de bezoekers. Knullig uitverdedigen van de doelman en Wouter zat er tussen om zo Azoutje aan te spelen die in het lege doel kon scoren. 4-1. En nog was het niet genoeg. Op slag van rustsignaal was het andermaal Guillaume die Wouter in de rechthoek aanspeelde. Een mooie asbeweging van Wouter die de 5-1 ruststand op het bord zette.

De tweede helft begon op dezelfde wijze. Er was een hoekschop die Guillaume voor zijn rekening nam. De debuterende Simon Vandamme kon aan de 1e paal in doel deviëren. 6-1
In minuut 55 konden de bezoekers nog eens dreigen. Slechte communicatie achterin waardoor de spits alleen voor onze Toure kwam. Hij kon de poging niet tegenhouden en de 6-2 was een feit.
Op het uur mocht ‘veste’ een vrije trap nemen. Zijn zwabberbal scheerde net naast.
In minuut 75 was het de ingevallen Jordi die Jeffrey in het straatje stuurde. De snelheid van Jeffrey haalde het en hij kon gekruist in doel schieten. 7-2
Het laatste wapenfeit was ook voor The Rangers.  5 minuten voor affluiten was het Jeffrey die Azoutje zijn 2e van de middag aanbood om er de 8-2 eindstand van te maken.
Het spelniveau van The rangers is duidelijk stijgend. Of dit genoeg zal zijn om volgende week Par Hasard Anzegem te verslaan laat ik jullie volgende week weten.
Speelden voor The Rangers: Toure Faozame, Dieter Naert, Mathieu Dochy, Gianni Demoen(45′ Simon Vandamme),Niels Vandamme(55′ Jasper Debeuckelaere), Milan Huyzentruyt, Guillaume Vanpeteghem,  Niels Azou, Jeffrey Borry, Louis Vandermersch), Wouter Vandevijver (45′ Jordi Vandamme)
Doelpunten: 2x Wouter Vandevyver, 2x Jeffrey Borry, 2x Niels Azou, 1x Guillaume Vanpeteghem, 1x Simon Vandamme
Assists: 2x Guillaume Vanpeteghem, 2x Jeffrey Borry, 2x Wouter Vandevyver, 1x Milan Huysentruyt, 1x Jordi Vandamme
Gele kaarten: nihil
Rode kaarten: nihil