14-10-’23 : FC De Zandvlooi Kruisem 1-4 RANGERS

Belust op revanche na de blamage van vorig seizoen begonnen de Rangers het best aan de wedstrijd.

In minuut 3 speelde Alex breed op Simon. Vanop de rechthoek schoot Simon een metertje naast. Amper 1 minuut later was het toch schrikken. Goalie Kenny moest op al zijn kunde rekenen om een bal uit de korte hoek te redden. Op het kwartier was het Alex die kon infiltreren. Hij besloot in het zijnet. Halfweg bediende Guillaume Alex die daarna Jappe vrij voor doel speelde. Een prima afwerking hoog in doel en de Rangers stonden verdiend 0-1 voor. De Rangers heersten op het middenveld met veel druk op de man in balbezit. Zo kon Niels Azou de bal recupereren op de rechterflank. De achterlijn halen en een prima voorzet afleveren voor Jappe. Helaas rateerde hij zijn volley volledig en de bal belandde in de voeten van Simon. Koelbloedig koos hij zijn hoek uit en schoot via binnenkant paal de Rangers naar een dubbele voorsprong op het halfuur. In minuut 33 dezelfde protagonisten. Niels centerde en dit keer kon Jappe wel bewust afleggen met het hoofd tot bij Milan. Die nam de bal wel goed in dropvolley. Een beauty de 0-3. Luttele minuten voor rust scoorde Milan zowaar zijn 2e van de middag maar door voorafgaande fout op de keeper door Vinny werd het doelpunt terecht afgekeurd. Ruststand 0-3

In de 2e helft kregen we hetzelfde spelbeeld. De Rangers waren niet van plan om zich nog de kaas van het brood te laten nemen. In minuut 47 kon Alex bijna profiteren van een fout wegtrappen van de keeper. Maar die kon zijn foutje herstellen met een prima redding.
In de 52e minuut volgde een vrije trap van Simon. Vinny kwam al glijdend een voetje te kort aan de 2e paal.
Op het uur ging Simon op wandel in de rechthoek. Een foutief blok door een thuisspeler moest eigenlijk een strafschop opleveren maar de scheids reageerde niet.
In minuut 65 stuurde Milan de wederoptredende Marijn diep op rechts. Alleen op doel bracht de keeper redding met de vuisten.
In minuut 70 was er balverlies op het middenveld. Ietwat gemakkelijk kon de thuisspeler alleen door de defensie lopen en de 1-3 in 2 tijden op het bord zetten.
The Rangers waren opgeschrikt maar probeerden toch rustig verder uit te voetballen. In minuut 80 kon Niels Azou alleen op doel maar de scheids floot hem onbegrijpelijk terug voor buitenspel.
In minuut 87 groot alarm. Op dezelfde wijze als het tegendoelpunt kwam er een thuisspeler oog in oog met Kenny. Dit keer had Kenny de perfecte save in huis om de aansluitingstreffer te voorkomen.
In minuut 90 kon Azou andermaal de bal recupereren op het middenveld. Hij stak de bal perfect in de loop van Jappe die de bal langs de keeper plaatste om de 1-4 eindstand op het bord te zetten.
Oververdiende overwinning. Volgende week komt Fc Lauwe op bezoek naar Grimmertinge.
Speelden voor The Rangers: Kenny Desimpel, Jasper Debeuckelaere (45′ Dieter Naert), Clement Derveaux, Vincent Derveaux (55′ Maarten Landuyt), Niels Vandamme, Milan Huysentruyt, Simon Vandamme, Guillaume Vanpeteghem, Niels Azou, Alexander Kindt(55′ Marijn De Meulenaere), Jasper Louage
Doelpunten: 2x Jasper Louage, 1x Simon Vandamme, 1x Milan Huysentruyt
Assists: 1x Alexander Kindt, 1x Niels Azou, 2x Jasper Louage
Gele kaarten: Jasper Debeuckelaere, Milan Huysentruyt
Rode kaarten: nihil