12-11-’22: RANGERS 4-1 FC ’t Fonteintje Beveren Leie

Eindelijk hebben The Rangers nog eens een overwinning behaald. ’T fonteintje Beveren-Leie werd oververdiend  puntenloos naar huis gestuurd.

The Rangers begonnen gretig aan de wedstrijd. Er werd in blok veel druk gezet op de man in balbezit. Het eerste gevaar kwam er na 2 minuten. Wouter werd diep gestuurd in de hoek. Hij kon de bal achteruit leggen tot bij Jasper die zijn schot net voorde lijn gedevieerd zag. In de 10e minuut dezelfde acteurs maar ook nu werd het strakke schot van Jasper gered.Op het kwartier kwam dan de verdiende voorsprong. Jordi speelde knap zijn man uit om daarna een gave voorzet richting Jeffrey te trappen. Jeffrey bleef koelbloedig en scoorde de 1-0.Halfweg de eerste helft verdubbelde Wouter de score. Jordi recupereerde de bal om dan Wouter aan te spelen die op snelheid zijn tegenstander aftroefde en met een puntertje de 2-0 scoorde. Prima actie van Wouter.Op het halfuur was er een mooi driehoekje tussen Jasper,Guillaume en Wouter. Schuin voor doel kon de keeper de poging van Wouter onschadelijk maken.De bezoekers die tot dan nog niet gevaarlijk geweest waren staken plots hun neus aan het venster. Eerst was er een voorzet die afweek en via Clement boven op de lat viel. Net voor rust kon de bezoekende spits door de buitenspelval glippen om alleen op Maarten af te gaan. Gelukkig besloot hij onbesuisd hoog over. Ruststand 2-0.

De 2e helft begonnen The Rangers fel. Een schot van Jeffrey werd geblokt en viel voor de voeten van captain Gianni. Zijn schot werd door de keeper gered. In minuut 55 dezelfde protagonisten.Gianni bediende nu met een geniaal hakje Jeffrey, die vervolgens met buitenkant rechts verschroeiend uithaalde om de bal in de kruising te jagen. 3-0  Een beauty.The Rangers controleerden nu de wedstrijd maar plots was er toch een concentratiefoutje. Maarten gooide de bal naar Louis die vervolgens te kort terugspeelde waarna de spits er net tussen zat en de 3-1 op het bord zette.The Rangers panikeerden niet en luttele minuten later nam Alex een hoekschop die vervolgens door Jochen netjes tegen de touwen werd gekopt. 4-1Een laatste voetnoot van de wedstrijd kwam er net voor affluiten.Alex kon vrij aanleggen vanop de rechthoek maar zijn schot werd door de doelman van onder de deklat geslagen.Een knappe prestatie van The Rangersploeg, die hopelijk volgende wedstrijd tegen Olympic Comines een vervolg zal krijgen.

Speelden voor The Rangers: Maarten Landuyt, Niels Azou, Vincent Derveaux, Clément Derveaux, Dieter Naert (65’ Louis Vandermersch), Gianni Demoen, Guillaume Vanpeteghem, Jeffrey Borry(57’ Alexander Kindt),Jasper Louage(65’ Nicolaas Mukers), Jordi Vandamme (57’Jochen Dewolf), Wouter Vandevijver

Doelpunten: 2x Jeffrey Borry, Wouter Vandevijver, Jochen DewolfAssists: 2x Jordi Vandamme, Gianni Demoen, Alexander KindtGele kaarten: Jasper LouageRode kaarten: nihil