09-09-’23: SV The Sharks / Fools Garden 5-9 RANGERS

Zinderende hitte op het kunstgras van Waregem. De Rangers namen het op tegen SV The Sharks / Fools Garden. Een nieuwkomer in de reeks die vorige week 11 tegendoelpunten slikten. Was het onderschatting, of de warmte, maar de Rangers waren totaal niet op de afspraak.

Na 5 min was er balverlies op de flank. Een snedige counter bracht de thuisploeg meteen op 1-0. De Rangers probeerden orde op zaken te stellen maar er zat geen lijn in. Een nieuwe counter via de flank en Niels Vandamme devieerde de bal met het hoofd op het eigen doelkader. Het was slechts uitstel van executie. Een stevig schot uit de 2e lijn kreeg doelman Maarten onvoldoende geklemd. De rebound werd genadeloos afgestraft. 2-0.
Halfweg dan toch eens de Rangers. Jeffrey werd in het straatje gestuurd. Lange weg alleen op doel. Teveel tijd om na te denken. De doelman kon met de voet redding brengen. In minuut 35 andermaal op snelheid gepakt en het stond 3-0. Ai ai ai wat was dit allemaal.
Wie dacht dat we het ergste gehad hadden was mis. Het werd zowaar 4-0 in minuut 40. De defensie die al constant sterretjes had gezien was terug op snelheid gezien. Prima center binnen gekopt. Op slag van rust dan toch nog eens The Rangers aan het woord. Nicolaas werd door Guillaume diep gestuurd. Hij bediende de alleenstaande Arne die de 4-1 ruststand op het bord zette.

Het was duidelijk dat er in de tweede helft uit een ander vaatje ging moeten getapt worden. Trainer Yentl stuurde bij door wat positiewissels door te voeren. Amper 2 min ver en het stond bijna 4-2. Wouter omspeelde de doelman maar de bal bleef wat steken in het kunstgras en zijn poging verdween in het zijnet. De Rangers zaten meteen in het ritme. Er volgde een dol kwartier.
Minuut 52. Hoekschop en de bal bleef in de kleine rechthoek hangen. Wouter was de opportunist ter zake om de bal binnen te werken. 4-2.
Minuut 54 verstuurde Gianni een hoge bal in de rug van de defensie. Wouter was de snelste en schoot in 1 tijd de bal in de korte hoek binnen. 4-3. De thuisploeg zag nu sterretjes.
Het middenveld werd nu volledig gedomineerd door Guillaume en Azoutje.
Minuut 58. Een center van Nicolaas werd in eigen doel gedevieerd voor de 4-4.
In minuut 60 toch even schrikken. Een diepe bal van de thuisgoalie werd doorgekopt en de snelle spits scoorde de 5-4. Het zou het laatse wapenfeit worden van de thuisploeg.
Volledig weggespeeld door The Rangers moesten ze het laatste halfuur volledig ondergaan.
Slecht uitverdedigen van de thuisdoelman. Guillaume zat er tussen en bediende Wouter die zijn hattrick volmaakte om de 5-5 te scoren.
In minuut 70 ontbond Jeffrey zijn duivels op links. Zijn center richting de 16 meter werd door Guillaume strak binnen geschoten. De Rangers zowaar voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. 5-6.
Minuut 75 de omgekeerde beweging. Nu was het Guillaume die Jeffrey de 5-7 voorschotelde.
Minuut 80 nieuw onderonsje. Jeffrey zet zich door, Guillaume krulde de bal mooi in de verste hoek. 5-8.
Minuut 85. Niels Azou speelde Wouter diep,de onbaatzuchtige Wouter bediende Jeffrey voor zijn 2e van de middag om de 5-9 eindstand op het bord te zetten.
Een vooroorlogse uitslag waar the rangers toch lessen moeten uit trekken om de komende wedstrijden zo’n scenario te vermijden.
Speelden voor de Rangers: Maarten Landuyt, Niels Vandamme, Ruben Depoorter, Clement Derveaux (35′ Vincent Derveaux), Dieter Naert, Milan Huysentruyt (45′ Gianni Demoen), Guillaume Vanpeteghem, Niels Azou, Nicolaas Mulkers, Arne Lievens (45′ Wouter Vandevyver), Jeffrey Borry
Doelpunten: 3x Wouter Vandevyver, 2x Jeffrey Borry, 2x Guillaume Vanpeteghem, 1x Arne Lievens, 1x owngoal
Assists: 2x Nicolaas Mulkers, 2x Guillaume Vanpeteghem, 2x Jeffrey Borry, 1x Wouter Vandevyver, 1x Gianni Demoen
Gele kaarten: nihil
Rode kaarten: nihil