06-01-’24: RANGERS 4 – 2 SV The Sharks / Fools Garden

De eerste opdracht van 2024 voor The Rangers was een thuiswedstrijd tegen De Sharks uit Waregem.

De aanvangsminuten  begonnen aarzelend en veel passes kwamen niet aan.Was het wennen aan het kunstgras van Grimmertinge? In minuut 10 was er balverlies op het middenveld. Een ogenschijnlijk ongevaarlijke diepe bal werd tekort terug gespeeld op gelegenheidsdoelman Niels. De bezoekers namen het vroege cadeau met open armen aan om de score te openen. The Rangers geraakte maar niet in hun normale spel.In minuut 20 moest Niels gevat tussen komen om verdere schade te beperken.Halfweg dan toch eens The Rangers aan het woord. Een center vanop rechts door Dieter. Marijn deed een prima controle in de rechthoek om vervolgens de bal overhoeks binnente schieten. 1-1Lang konden The Rangers niet profiteren van de gelijkmaker. Op het halfuur mocht er wat al te gemakkelijk gecombineerd worden centraal door de defensie en Niels was kansloos. 1-2Meteen ook de ruststand.

De tweede helft moest duidelijk beterschap brengen om een eerste nederlaag van 2024 te voorkomen.In minuut 48 een diepe bal van Ruben op de ingevallen Wouter. Oog in oog met de doelman kon Wouter net niet secuur genoeg afwerken om de gelijkmaker op het bord te zetten.The Rangers speelden nu heel wat sneller in de combinatie en de bezoekers kregen het moeilijk. Minuut 57 probeerde de goed ingevallen Arne om de keeper met eenafstandsschot te verschalken. De bal werd in hoekschop gered.De dreiging nam toe en in minuut 65 mocht Arne een nieuwe corner trappen. Jeffrey kwam goed aan de 2e paal ingelopen om met het hoofd de 2-2 te scoren.In minuut 80 mocht Ruben vervolgens een vrije trap nemen. De keeper kon de bal niet voldoende onder controle houden en Louis kon zo mooi de bal breed leggenwaar zowaar onze linksback Mathieu beheerst de bal kon binnen schieten. Een verdiende 3-2 voorsprong.Luttele minuten later kon Niels Azou opnieuw Jeffrey vrij spelen. Die aarzelde niet en poeierde de 4-2 in de korte hoek.De bezoekers tegen het canvas. De eerste overwinning van 2024 was een feit.

Volgende de week gaan we met het busje naar Eendracht Grammene om er hopelijk de 3 punten mee te graaien.Speelden voor de Rangers : Niels Vandamme, Ruben Depoorter, Clement Derveaux, Dieter Naert, Mathieu Dochy, Milan Huysentruyt (45’ Niels Azou), Gianni Demoen,Marijn De Meulenaere (45’ Wouter Vandevijver), Nicolaas Mulkers (45’ Arne Lievens), Jeffrey Borry, Olivier Dejonghe (55’ Louis Vandermersch)Doelpunten : Jeffrey Borry 2x, Mathieu Dochy 1x, Marijn De Meulenaere 1xAssists : Arne Lievens, Dieter Naert, Louis Vandermersch, Niels Azougele kaarten: Niels Azourode kaarten: nihil