04-02-’23: FC Par Hasard Anzegem 5-2 RANGERS

Na een weekje rust moesten The Rangers de verplaatsing naar Anzegem maken om een vervolg te breien aan de goede wedstrijd van 2 weken terug tegen de leider. Wetende dat de heenwedstrijd thuis verloren werd, waren The Rangers dus gewaarschuwd.

Van bij het eerste fluitsignaal probeerden The Rangers het heft in handen te nemen maar de staat van het terrein speelde daarin niet echt in hun voordeel. Toch moest de openingstreffer al na 2′ vallen. De thuiskeeper kon de bal maar half wegwerken en Jasper stevende op doel af. Speelde breed op Wouter maar in extremis kon eenverdediger nog de bal licht deviëren in hoekschop. Na 5 minuten een nieuwe hoekschop naar de 2e paal waar Gianni de bal aan de achterlijn kon recupereren om daarna een voorzet te geven waar Wouter deze keer beter mee handelde. Hij kopte de bal haarfijn in het hoekje om de 0-1 op het bord te zetten.The Rangers hadden alles goed onder controle. In minuut 20 verstuurde Jasper een prima cross naar Niels Azou, die alleen op doel kon gaan. Jammer dat Niels iets te overhaast schoot zodat de bal naast ging.En dan plots was er een diepe bal van de thuisploeg waar de centrale as zich op liet verrassen. Alleen voor de uitkomende Maarten kon de spits de bal lobben om de 1-1 te scoren.Plots gingen de kopjes naar beneden en geraakten The Rangers gefrustreerd door de staat van het veld. Op het halfuur was er een nieuwe diepe bal waar de achterlijn van The Rangers zichandermaal liet ringeloren. Opnieuw was Maarten machteloos om de 2-1 tegen te houden. 5 minuten voor de rust was er een vrije trap voor de thuisploeg op een niet onaardige afstand van doel.Maarten had een prima save in huis om de bal in hoekschop te duwen. De hoekschop werd genomen en in de poging om de bal weg te werken werd een thuisspeler foutief gestuit. Penalty die feilloos werd omgezet. 3-1 meteen ook de ruststand.

The Rangers hadden werk aan de winkel in de 2e helft om toch nog de 3 punten mee naar huis te nemen. In minuut 48 kon Jeffrey zich door zetten op links. Zijn voorzet/schot verraste bijna de doelman. In minuut 55 kon de thuisploeg nog eens dreigen. Een voorzet naar de 2e paal waar de spits moederziel alleen de hoek had uit te kiezen om de 4-1 te scoren.Op het uur was er dan een center van Jeffrey die door Wouter via de keeper tegen de paal belandde. Brute pech. The Rangers probeerden maar het liep o zo moeilijk. In minuut 67 kon Nicolaas op doel af maar zijn schot was een metertje naast. Toch kwam de 4-2 er toen Guillaume andermaal Jeffrey diep stuurde. Alleen voor de keeper scoorde Jeffrey de 4-2.The Rangers hadden terug wat geloof en probeerden druk te zetten. Maar telkens was er wel iets dat misliep in de opbouw om veel gevaar te creëren. Tot overmaat van ramp was er dan nog in de slotminuut een slecht uitverdedigen waardoor de 5-2 eindstand op het bord stond.Een domper voor The Rangers die er dit seizoen maar niet in slagen om eens een reeks overwinningen naeen te behalen.Volgende week wacht een thuiswedstrijd tegen de Zandvlooi Kruisem.Speelden voor The Rangers: Maarten Landuyt, Gianni Demoen, Dieter Naert (45’ Clément Derveaux),Niels vandamme, Louis Vandermersch (55’ Nicolaas Mulkers), Guillaume Vanpeteghem, Marijn De Meulenaere (45’ Olivier Dejonghe), Niels Azou, Jeffrey Borry, Jasper Louage, Wouter VandevijverDoelpunten: Wouter Vandevijver, Jeffrey BorryAssists: Gianni Demoen, Guillaume VanpeteghemGele kaarten: