05-11-’22: Leiejongens Deinze 4-1 RANGERS

Een wedstrijd winnend afsluiten is momenteel voor The Rangers een heuse opgave. Nochtans is de goede wil aanwezig maar lukt het niet om dat tikkeltje extra te geven om een goed resultaat tebehalen.Ook de voortdurende wijzigingen van de kernspelers speelt hier niet in het voordeel. The Rangers begonnen goed aan de wedstrijd en lieten de bal goed rond gaan. Alleen kwam er andermaal geen doelgevaar uit voor.Het eerste doelgevaar kwam er dan ook na een kwartier toen de thuisploeg een afgeweken voorzet net naast zagen gaan.Halfweg viel dan ook nog de openingstreffer. Na balverlies op het middenveld kwam de thuisspits aan de rechthoek om vervolgens met een strak schot Maarten te verschalken.1-0Nog geen 5 minuten later werd de stand ei zo na verdubbeld. Maar deze keer had Maarten een supersave in huis om de spits het scoren te beletten.Het eerste gevaar van The Rangers kwam er in minuut 35. Jasper kon zich doorzetten in de rechthoek maar zijn schot had niet de kracht genoeg om de keeper te verrassen.Ruststand 1-0.

De 2e helft begon dramatisch voor The Rangers. Eerst was er balverlies op links  waarna de thuisspeler de achterlijn kon halen om vervolgens een prima voorzet af te leveren naar de inlopendemedespeler. 2-0Nog geen minuut later viel dan al de 3-0. Nu kwam de voorzet van de andere kant waarna een thuisspeler moederziel alleen aan de 2e paal kon binnen koppen.In minuut 65 was er dan eindelijk eens doelgevaar voor The Rangers. Een vrije trap werd door Jasper verlengd waarna de inlopende Jeffrey net niet bij de bal kon om te scoren. 10 minuten voorhet eindsignaal werd Jeffrey door Guillaume alleen op doel gestuurd. Maar zijn poging werd door de doelman gered. In minuut 86 viel dan de 4-0. Andermaal werd een voorzet afgeleverd aan de 2e paal waar de bal in doel werd gekopt.Toch konden The Rangers nog de eerredder scoren. Een strakke vrije trap van Milan werd door Jasper overhoeks binnen gekopt. 4-1Doelpunt: Jasper LouageAssist: Milan HuysentruytSpeelden voor The Rangers: Maarten Landuyt, Gianni Demoen, Lukas Duran (55’ Milan Huysentruyt), Niels Azou, Guillaume Vanpeteghem, Jeffrey Borry, Arne Lievens(55’ Clement Derveaux), Marijn De Meulenaere (55’ Vincent Derveaux), Louis Vandermersch, Jasper Louage, Jordi VandammeGele Kaarten: Niels AzouRode Kaarten: nihil