29-10-’22: RANGERS 1-1 SEV 92 St. Eloois-Vijve

The Rangers moesten het dit keer opnemen tegen het zwarte beest van vorig seizoen.

Gedreven om eindelijk nog eens de 3 punter binnen te halen begonnen The Rangers goed aan dewedstrijd. Een eerste voorzet van Gianni werd door Wouter een metertje naast gekopt. Een minuut later kreeg Wouter een herkansing maar nu werd de voorzet van Niels Azou met de voetnaast geplaatst. The Rangers zetten goed druk op de man in balbezit. Op het kwartier een prima actie van Sandy tot bij Marijn. Zijn center werd door Wouter gedevieerd tot bij Jeffrey die zijn schot door de keeper gepareerd zag.Halfweg de eerste helft kregen The Rangers de kans om op voorsprong te komen. Jeffrey stuurde Jasper in het straatje maar oog in oog met de keeper werd er te slap afgewerkt. Jammer.In minuut 35 recupereerde Jeffrey de bal om daarna opnieuw Jasper te bedienen. Dit keer verdween het schot een metertje naast de paal. Ruststand 0-0.

De tweede helft was andermaal Rangers getint, maar gingen ze de score kunnen openen? Een eerste gevaar was er in minuut 52. Jasper werd diep gestuurd en die probeerde de balover de keeper te steken om daarna eventueel in het lege doel te plaatsen. De keeper kwam weliswaar in botsing met Jasper zonder enige bal te spelen maar de scheids zag er blijkbaar geen graten in.In voetbal is er dan zo’n wet dat wie zijn kansen niet afwerkt dikwijls het deksel op de neus krijgt. In minuut 65 viel dan de 0-1. Wat laks verdedigen werd zonder pardon afgestraft.The Rangers moesten andermaal achtervolgen. In minuut 72 verstuurde Alex een vrije trap richting 2e paal. De inlopende Gianni kon de bal net niet op doel koppen.Een kwartier voor tijd moet het dan altijd gelijk komen. Louis kon vanop de flank naar binnen snijden. Via een prima beweging van Arne kwam Louis alleen voor de keeper. Maar een onrustige afwerking van Louis liet de bal op de paal uiteenspatten.Het leek erop dat The Rangers andermaal het onderspit gingen moeten delven. Tot in minuut 89 een alles of niets poging toch nog een gelijkspel opleverde. De voorzet van Niels Azouwerd door Mathieu in het hoekje gekopt. 1-1Al bij al een puntje die met veel zwoegen werd behaald.

Volgende week volgt de verplaatsing naar Leiejongens Deinze.Speelden voor The Rangers: Maarten Landuyt, Mathieu Douchy, Niels Vandamme (62’ Dieter Naert), Niels Azou, Gianni Demoen, Alexander Kindt, Jeffrey Borry (62’ Kevin Messiaen), Sandy Decaestecker (55’ Louis Vandermersch), Marijn De Meulenaere, Jasper Louage (55’ Arne Lievens), Wouter VandevijverDoelpunt: Mathieu DouchyAssist: Niels AzouGele Kaarten: Dieter NaertRode Kaarten: nihil