25-03-’23: RANGERS 1-1 FC Leiejongens Deinze

Op het programma stond een topper tussen de nummers 3 en 4 in het klassement. Het ging weleens een mooie affiche kunnen worden ware het niet dat de weersomstandighedeneen heuse spelbreker waren. Gure hevige windstoten verhinderden om echt tot voetballen te komen.

The Rangers hadden licht overwicht maar het windvoordeel bemoeilijkte het spel om een deftige aanval op te zetten. Het was wachten tot minuut 20 voor een 1e gevaar. Kapitein Gianni kon zich doorzetten in de rechthoek maar op zijn degelijke center was niemand gevolgd om voor gevaar te kunnen zorgen. Dit was tevens het enige noemenswaardige wapenfeit uit de 1e helft.

De 2e helft begon dan veelbelovender. Marijn kon de bal in minuut 46 recupereren op het middenveld om vervolgens Jasper diep te sturen op de flank. Jasper zijn schot verdweennipt voorlangs. Maar ook nu viel er amper wat te beleven tenzij wat viriel getackel door de bezoekers. Zo werd Marijn alleen op doel afgaand bewust onderuit gehaald door een bezoeker. Soms moet je denken dat er hier altijd een rode kaart voor moet volgen maar ja tis niet altijd zo he.In minuut 80 versierden The Rangers dan een hoekschop. Jasper zwiepte de bal voor doel waar Mathieu een prima kopbal had maar helaas had de bezoekende doelman een super reflex om de bal uit zijn doel te ranselen.Het venijn zat hem in de staart van de wedstrijd. In minuut 85 kon Jochen de bal mooi in de rug van de verdediging droppen in de loop van Wouter. Wouter lobde de keeper waarna hijschandalig onderuit werd geschoffeld. Gelukkig was Marijn goed gevolgd om de bal daarna in het lege doel te plaatsen. 1-0MAAR wie dacht dat de wedstrijd gespeeld was kwam bedrogen uit. Net voor affluiten was er een diepe bal in de rechthoek van The Rangers. Een aarzeling achterin zorgde ervoor dat de balvoor de voeten viel van een bezoeker die de 1-1 al vallend over de lijn kon duwen. Einde wedstrijd.Speelden voor de Rangers: Maarten Landuyt, Dieter Naert, Ruben Depoorter, Vincent Derveaux (60’ Clement Derveaux), Niels Vandamme, Mathieu Dochy, Niels Azou, Gianni Demoen (45’ Wouter Vandevijver), Marijn De Meulenaer Jasper Louage, Jeffrey Borry (65’ Jochen Dewolf),Doelpunt: Marijn De MeulenaereAssist: Wouter VandevijverGele Kaarten: Niels VandammeRode Kaarten: nihil