22-04-’23: RANGERS 2-1 Olympic Comines

Voor de laatste thuiswedstrijd van de competitie mochten The Rangers het opnemen tegen Olympic Comines. Het 1e doelgevaar kwam er na 10 minuten toen Vincent de bal een metertjenaast kopte op een hoekschop van Niels Azou. De wedstrijd had een behoorlijk tempo en ging goed over en weer. In minuut 18 dweilde Jeffrey zijn linkerflank op om vervolgens een prima centerrichting randje rechthoek af te leveren. Helaas werd het schot van Niels afgeblokt.Halfweg glipte Nicolaas door de buitenspelval. Hij haalde de achterlijn om dan de ingelopen Marijn te bedienen maar andermaal was het schot niet secuur genoeg om te scoren.De bezoekers konden vooral dreigen op hoekschop. In minuut 35 was er dan wat slordig acteerwerk van de Ranger defensie. Er werd teveel ruimte gegeven en daar nam de bezoekende spits dankbaar gebruik van om een streep in de winkelhaak af te vuren. Maarten was kansloos bij de 0-1. The Rangers voerden nu de druk nog wat op.Na een doorgekopte bal van Wouter kon Jeffrey de bal niet laag houden en de bal verdween over doel. In minuut 39 volgde er een vrije trap na handspel. Captain Gianni plaatstezich achter de bal om die met een mooie krul op de deklat te plaatsen. Gelukkig was Ruben goed gevolgd om de afvallende bal toch over de doellijn te werken.1-1De bezoekers waren nauwelijks bekomen van de gelijkmaker en het stond al 2-1. Wouter bediende Nicolaas, die zich kon doorzetten om vervolgens de bal terug tot de inlopende Wouter te spelendie overhoeks kon binnen trappen. Op slag van rust werd het ei zo na 3-1. Maar nu kon Wouter de vrije trap van Gianni net niet in doel koppen. Ruststand 2-1

De 2e helft begon veelbelovend. Jeffrey kon de bal recupereren om vervolgens Nicolaas aan te spelen. Zijn center naar Niels was perfect maar de keeper had een prachtsafe in pettoom de bal uit de benedenhoek te ranselen. In minuut 50 kon Marijn zich op de flank doorzetten om vervolgens Gianni vrij te spelen in de rechthoek. Tot tweemaal toe kon Gianni op doeltrappen maar evenveel keer had de doelman een reflex in huis om de 2-1 op het bord te houden.De bezoekers konden daar bitter weinig doelgevaar tegenover plaatsen niettegenstaande ze wel goed meespeelden.Halfweg was het andermaal de bedrijvige Jeffrey die nu Alex bediende in de rechthoek. Alex kwam een schoentip te kort om goed uit te halen. In minuut 75 was het dan Arne die de balkon achteruit leggen naar de ingelopen Ruben. Zijn trap verdween op de deklat. The Rangers verdienden nu al wel een 3-1 voorsprong. Maar die kwam er niet. Op het einde probeerdende bezoekers nog wat druk te zetten maar de verdediging kon al bij al zonder veel problemen stand houden.

De ref floot deze uiterst faire wedstrijd af met een verdiende 2-1 eindstand.
Volgende week laatste competitiewedstrijd tegen Fonteintje Beveren-Leie en dan op 6 mei bekerwedstrijd thuis tegen de kampioen van 1e,  BVC de Flandriens.Speelden voor de Rangers: Maaten Landuyt, Ruben Depoorter, Vincent Derveaux, Dieter Naert, Mathieu Dochy (55’ Louis Vandermersch), Gianni Demoen, Niels Azou, Marijn De Meulenaere (55’ Alexander Kindt), Jeffrey Borry, Nicolaas Mulkers, Wouter Vandevijver (55’ Arne Lievens).Doelpunten: Ruben Depoorter, Wouter VandevijverAssists: Gianni Demoen, Nicolaas MulkersGele kaarten: nihilRode kaarten: nihil