21-09-’19: The Rangers – Electro Depuydt Kuurne 1-4

We kunnen er moeilijk omheen met deze nieuwe nederlaag, de vierde op een rij al, blijven The Rangers met 0 punten op twaalf troosteloos alleen achter op de weinig benijdenswaardige laatste plaats in de rangschikking. Bovendien is het doelpuntensaldo ook niet om over naar huis te schrijven de naakte cijfers zijn twee doelpunten voor en 17 tegen.

De wedstrijd zelf nu, na een studieronde van een kwartier waarbij het spel goed over en weer ging met enkele speldenprikjes langs weerszijden viel er in de 15′ een doelpunt uit de lucht, gebrek aan duelkracht bij de thuisploeg bij de voorbereiding en de afwerking van het openingsdoelpunt was de aanleiding van de 0-1, een bezoekende aanvaller kon ongehinderd een gave center versturen en aan de tweede staak kon een bezoeker ongehinderd de 0-1 binnen schieten. De bezoekers drukten nu door en in de 20′ stond doelman Maarten paraat om een loeier uit de 2° lijn te klemmen. Op het halfuur stond het 0-2 nadat een bezoekende aanvaller ongehinderd door de buitenspelval kon glippen om alleen op doelman Maarten af te stevenen die kansloos was. De rust werd bereikt met een 0-2 stand nadat de thuisploeg niet één keer voor een serieuze dreiging hadden kunnen zorgen.

De wil was aanwezig bij de thuisploeg om in de tweede helft terug hun rug te rechten, de vele goeie intenties te spijt maar tussen minuut 53 en 55 stond de thuisploeg 0-3 en 0-4 achter, bij de 0-3 konden de bezoekers ongehinderd combinerend de bal in doel werken en de 0-4 kwam er na een hoekschop en een carambole die aan de 2° staak ingekopt werd. De thuisploeg ging van dan af aan op zoek naar eerherstel en de eerredder, een kopbal van Aäron Ferret in de 65′ op een center van Kevin Messiaen werd door de bezoekende doelman in twee tijden van de doellijn gered. De thuisploeg nam nu doorlopend het initiatief in handen en in de 80′ volgde de logische en verdiende eerredder, Kevin Messiaen won zijn duel aan de zijlijn en zijn gave center werd door Nicolaas Mulkers simpel binnen geschoten aan de tweede staak 1-4. Kapitein Ruben Depoorter ging dan in de 85′ op zoek naar meer maar zijn schot ging centimeters voorlangs, in de slotminuut hadden we ook nog een poging van Olivier Dejonghe die eveneens nipt voorlangs buiten ging. De prima leidende scheidsrechter had het helemaal niet moeilijk gehad om de 2 uiterst sportieve ploegen te leiden, zijn tussenkomsten waren dan ook beperkt tot het strik minimum.

Conclusie, het was andermaal te weinig van de kant van de thuisploeg, het wordt zo stilaan tijd dat ieder voor zichzelf eens serieus in de spiegel gaat kijken daarbij zichzelf afvragend wat er beter kan in de aanloop naar en op de wedstrijd zelf. Hopelijk komt dan spoedig de kentering.

Speelden voor The Rangers: Maarten Landuyt, Stijn Willems (55′ Wouter Deweer), Vincent Dervaeux (55′ Milan Huysentruyt), Gianni Demoen, Niels Vandamme, Lars Lecointre, Ruben Depoorter, Olivier Dejonghe, Kevin Messiaen, Aäron Ferret en David Lernout (55′ Nicolaas Mulkers).

Doelpunten: Nicolaas Mulkers.

Gele kaarten: nihil.

Rode kaarten: nihil