19-09-’20: THE RANGERS – Young Boys Pallieters

Eind van de weerkundige zomer maar toch met een zinderende hitte werd de wedstrijd op gang gefloten.

Het werd een lange studieronde van de Rangers. Enigste wapenfeit in het eerste halfuur kwam van de voet van Jasper, die zich prima doorzette in de 16 maar de goed uitgekomen doelman kon het gevaar keren. Na een halfuur was iedereen blijkbaar geacclimatiseerd. De bezoekers konden een 1e maal dreigen, en hoe. De 0-1 was een beauty. Een schot uit de 2e lijn werd snoeihard en zuiver in de kruising gepegeld.
De achterstand schudde de Rangers wakker. Een vloeiende combinatie van Lucas via Gianni terug naar Lucas die daarop Jasper aanspeelde. Zijn perfecte voorzet werd door Jeffrey in doel geplaatst. 1-1.
In minuut 39 versierden de Rangers een hoekschop. Jasper verstuurde die naar de 1e paal waar Gianni kwam ingelopen om de bal in doel te deviëren. 2-1.
Nog voor de rust kregen de Rangers een 3-tal kansen om verder uit te lopen. Niels Azou schoot nipt over, Jeffrey besloot op de doelman en een prima voorzet van Wouter werd in extremis in hoekschop verwerkt. Ruststand 2-1

In de 2e helft waren de Rangers heer en meester. In minuut 50 speelde Lars goed in op Gianni. Zijn schot week af maar verdween nipt naast doel. Op het uur schoot Kevin nipt over. Minuut 63, een prima voorzet van Jasper Debeuckelaere werd door Lars op de paal gekopt. Luttele minuten later speelde Nicolaas mooi Jeffrey vrij, maar zijn schot werd door de doelman in hoekschop verwerkt. Iets later werd een voorzet van Kevin nu door Nicolaas nipt naast geplaatst. Het was duidelijk wachten op de verlossende 3-1. Die viel uiteindelijk 20 minuten voor tijd. Een schot van de bedrijvig Kevin werd door de doelman gepareerd maar de rebound kwam bij Gianni die simpel binnen duwde. Oververdiend.

De Rangers speelden de wedstrijd verder uit maar er vielen geen doelpunten meer. Al had dit zeker nog gekund indien er met iets meer overleg en verzorgdheid gespeeld werd. Dit is toch nog een werkpuntje voor de Rangers. De prima leidende scheids floot de wedstrijd uiteindelijk met een 3-1 eindstand af.

Met 6 op 9 kunnen we van een geslaagde start spreken.

Speelde voor de Rangers: Yentl Verslyppe, Vincent Derveaux, Timo Maertens (45’ Niels Vandamme),Niels Azou, Milan Huysentruyt, Gianni Demoen, Jasper Louage(55’ Nicolaas Mulkers), Lars Lecointre, Wouter Deweer(45’ Kevin Messiaen), Lucas Vandermersch(45’ Jasper Debeuckelaere), Jeffrey Borry

Doelpunten: Jeffrey Borry, Giani Demoen (2x)

Gele Kaarten: Vincent Derveaux
Rode Kaarten: nihil