15-01-’22: VC Menen 3-15 The Rangers

Het coronabeestje probeerde de kern van The Rangers danig te verstoren maar het is er niet in geslaagd om de brede kern uit zijn lood te slaan.

The Rangers waren van plan om deze wedstrijd meteen in handen te nemen.
In de 2e minuut was er een eerste poging van Marijn maar zijn vizier stond toen nog niet op punt en de bal verdween naast de paal. The Rangers combineerden vlot en in de 7e minuut stond het 0-1. Niels Azou bediende Alex
die daarop Louis in stelling bracht. Louis zijn schot was onhoudbaar. In minuut 20 werd de score bijna verdubbeld. Louis stuurde Marijn in het hoekje. Die legde de bal achteruit naar Louis die de bal tegen de staander krulde.
1 minuut later was het toch 0-2. Marijn kon profiteren van een defensieve blunder om zijn 1e van de middag te scoren.
Nog voor halfweg de 1e helft werd het 0-3. Wouter speelde Marijn aan in de rechthoek die zijn man dribbelde
en de winkelhaak vond om de 0-3 op het bord te plaatsen. Het was een ‘walk in the park’ aan het worden. Er werd weinig weerstand geboden door de thuisploeg. In de 35e minuut noteerden we dan een kopbal van Vinny die op de deklat belandde. Toch werd het nog 0-4 voor de rust. Het was andermaal Marijn die zijn hattrick voltooide op aangeven van Azoutje.

3 wissels aan de rust om iedereen zijn speelminuten te geven. Opdracht om te blijven voetballende oplossingen te vinden en de nul op het bord te houden. Na 3 minuten was dit laatste al geen optie meer. Een balletje tussendoor
bracht de spits oog in oog met Maarten en het stond 1-4. The Rangers werden direct gewaarschuwd maar namen toch terug het heft in handen. In het 1e kwartier van de 2e helft werd iedere kans nog heel vakkundig de nek omgewrongen. Maar vanaf het uur was zowat iedere kans doelpunt. De thuisploeg speelde laks probeerde wel nog een doelpuntje te scoren maar gaven zoveel ruimte weg dat The Rangers er een demonstratie konden van maken.
Het opsommen van ieder doelpunt zou mij veel te veel schrijfwerk geven. Toch 1 vermelding bij een schot van Alex vanop 30m dat enig mooi in doel verdween. Dit was op dit moment de 2-9.
De eindstand werd uiteindelijk vastgelegd op een 3-15 monsterscore. Marijn nam hierin het gros van de doelpunten voor zich, namelijk 7. Maar ook Wouter verdient een vermelding met een hattrick. Ook Alex scoorde 2 maal.
Louis, Lars en zowaar Niels Vandamme pikten ook hun doelpuntje mee.
De komende 2 weken is er geen voetbal voor The Rangers wegens een forfait en een vrij weekend. Laat ons zich optimaal voorbereiden voor de clash tegen Young Boys Pallieters op 5 februari.

Speelden voor The Rangers: Maarten Landuyt, Ruben Depoorter, Vincent Derveaux (45’ Lukas Duran), Niels Vandamme, Dieter Naert, Arne Lievens (45’ Lars Lecointre), Alexander Kindt, Niels Azou (45’ Lucas Vandermersch), Louis Vandermersch, Marijn De Meulenaere, Wouter Vandevijver

Doelpunten: 7x Marijn De Meulenaere, 3x Wouter Vandevijver, 2x Alexander Kindt, 1x Louis Vandermersch, 1x Lars Lecointre en 1x Niels Vandamme.

Gele kaarten: nihil
Rode kaarten: nihil