04-01-’20: De Florre Harelbeke – THE RANGERS 8-1

Een wedstrijd tegen de leider is heden ten dage een moeilijke klus voor The Rangers. Reeds in de 5′ kwam een thuisspeler alleen voor doelman Yentl, gelukkig brachten de twee doelpalen redding. Even leek het erop dat misschien The Rangers toch een kansje hadden om wat te sprokkelen. Er werd weinig doelgevaar gecreëerd alleen konden we zelf de bal te weinig in de ploeg houden om voor enig doelgevaar te zorgen. In minuut 25 viel dan toch de openingstreffer, een doorgebroken speler werd foutief gestopt met een penalty als gevolg. Doelman Yentl hield ei zo na zijn netten schoon maar kon de bal net niet genoeg raken om de 1-0 te vermijden. Van dan af was het duidelijk dat er voor de bezoekers een lastige namiddag te wachten stond. Op het halfuur scoorde FC De Florre de 2-0 na een hoekschop die overhoeks binnen gekopt werd. Op slag van rust viel de 3-0 weliswaar na buitenspel, een verre uittrap bracht een speler alleen voor doelman Yentl die kansloos was.

De tweede helft begon nog dramatischer voor de bezoekers, binnen de 5 minuten stond het 5-0, andermaal een diepe bal bracht een speler alleen voor doelman Yentl en een foutje van de nochtans degelijke goalie en de forfaitcijfers stonden op het bord. In de 57′ zorgde David Lernout voor de eerste dreiging van The Rangers met een schot nipt over de dwarsligger. Op het uur werd het 6-0 en een kwartier voor tijd 7-0. Toen kregen we in 10 minuten zowaar een aantal kansen, in de 76′ werd het 7-1, een vlotte combinatie bracht Gianni Demoen in de rechthoek, Gianni schakelde zijn tegenstrever uit en borstelde de bal in de winkelhaak, het was een beauty. 2 minuten later kwam Gianni alleen voor doel maar de hoek was iets te scherp om raak te treffen. In de 84′ was het andermaal Gianni Demoen die een goed schot in huis had maar de doelman stond andermaal paraat. Net voor affluiten werd het dan weer 8-1.

Zware maar wel terechte cijfers. Op naar volgende week om de 3 punten aan huis te houden.

Speelden voor The Rangers: Yentl Verslype, Ruben Depoorter, Dieter Naert, Niels Vandamme, Mathieu Douchy, Guillaume Vanpeteghem, Lucas Vandermersch (46′ Gianni Demoen), Kevin Messiaen, Vincent Derveaux, Olivier Dejonghe ( 46′ David Lernout) en Nicolaas Mulkers ( 60′ Maarten Landuyt)

Doelpunt: Gianni Demoen.

Gele kaarten: nihil.

Rode kaarten: nihil.