14-09-’19: Eendracht Vichte – The Rangers 2-0

Het is een wedstrijd geworden met twee gezichten, in de eerste helft waren The Rangers duidelijk niet op de afspraak, er werden weinig duels gewonnen en de tegenstander vond voortdurend de vrije man waardoor The Rangers niet aan voetballen kwamen.

Na een studieronde van een kwartier en bij het 1° doelgevaar was het meteen prijs. Na balverlies in de Rangers defensie speelde de thuisploeg het heel goed uit waardoor doelman Maarten kansloos was op het gekruist schot 1-0. Op het halfuur was het bijna 2-0 toen een afgeweken bal op de paal belandde. het was slechts uitstel van executie, een slim uitgelokte penalty werd feilloos omgezet 2-0. Het duurde tot net voor de rust vooraleer The Rangers een eerste keer konden dreigen, Nicolaas Mulkers kwam een stapje tekort om de plaatselijke doelman te verschalken, ruststand 2-0.

In de 2° wedstrijdhelft hadden we een totaal ander spelbeeld, The Rangers kwamen veel gretiger uit de kleedkamer, reeds in de 47′ krulde Guillaume Vanpeteghem een vrije trap binnen het kader maar de thuisdoelman verhinderde de aansluitingstreffer. Enkele minuten later werkte Wouter Deweer een prima voorzet net over het doelkader. aan de overzijde en op het uur verhinderde doelman Maarten de 3-0 achterstand, dit was meteen de enige dreiging van de kant van de thuisploeg in de 2° helft. Pech voor de bezoekers toen David Lernout in de 63′ zijn schot op de paal zag stranden, jammer want de bezoekers verdienden beter. Luttele minuten later kopte nieuwkomer Mathieu Dochy op een hoekschop bijna raak maar de thuisdoelman kon de bal nog net voor de doellijn keren. 5 minuten voor affluiten kon Kevin Messiaen bijna scoren maar andermaal stond de doelman op de juiste plaats. The Rangers bleven druk zetten en proberen maar het was duidelijk de wedstrijd van net niet. In de slotminuut werd een voorzet van Stijn Willems door Dieter Naert andermaal op de paal geplaatst.

Met de ingesteldheid van de 2° helft gaan we volgende week op zoek naar ons eerste puntengewin.

Speelden voor The Rangers: Maarten Landuyt, Gianni Demoen, Niels Vandamme (46′ Dieter Naert), Stijn Willems, Milan Huysenruyt ( 46′ Mathieu Dochy), Ruben Depoorter, Guillaume Vanpeteghem, Wouter Deweer, Kevin Messiaen, Aäron Ferret en Nicolaas Mulkers (46′ David Lernout).

Doelpunten: nihil.

Gele kaarten: Aäron Ferret.

Roede kaarten: nihil.