14-01-’23: RANGERS 3-4 Het Kippenhof

Gure weersomstandigheden om de topper tegen nummer 2 uit het klassement af te werken. Maar dit weerhield The Rangers niet om er meteen in te vliegen.

Amper afgetrapt en Wouter stuurde Jasper in het gaatje op rechts. Hij stevende op doel af maar een foutieve ingreep in de rechthoek en de ref kon niet anders dan penalty fluiten. Jasper nam zijn verantwoordelijkheid en scoorde de 1-0.De bezoekers waren niet van slag en namen de wedstrijd in handen. In minuut 7 had Maarten een glansparade in zich om een kopbal uit zijn doel te ranselen. De druk werd aangehouden.Op het kwartier waagde een bezoeker zich aan een afstandsschot. Met windvoordeel en een stevige zwabber kon Maarten de bal niet voldoende wegwerken en de bal verdween in doel. 1-1The Rangers moesten het spel wat ondergaan maar konden toch regelmatig op de counter een prikje uit delen. Zo bediende Arne in minuut 28 Wouter in de rechthoek. Tussen twee verdedigers door kon Wouter de bal in het hoekje duwen om de 2-1 te scoren.Het Kippenhof kon terug op zoek gaan naar meer. De wedstrijd naderde de rust toen plots een dolle 3 minuten The Rangers van de hemel naar de hel stuurden. In minuut 42 werd een voorzet onvoldoende scherp verdedigd en een bezoeker kon achter het steunbeen de bal in doel deviëren. 2-2Amper bekomen van de gelijkmaker en een center vanop links werd ongelukkig door ‘Vinny’ in eigen doel gedropt. 2-3.  Dit hadden The Rangers nu ook weer niet verdiend.Ruststand 2-3

De tweede helft begon zoals de eerste geëindigd werd. In minuut 48 werd er een foutje gemaakt net voor onze rechthoek. De vrije trap ging door de muur en kon onvoldoende gered worden om de 2-4 te voorkomen.Het voetballen begon ondertussen moeizamer te gaan door de hevige regenval. De bezoekers probeerden nu de wedstrijd lam te leggen. Op het uur mocht Guillaume een vrije trap nemen. Ruben kon de bal niet genoeg deviëren om de doelman te verontrusten. The Rangers bleven werken en wroeten. In minuut 80 mocht Arne zich achter een hoekschop plaatsen. De bal werd zowaar door Wouter door de benen van de grabbelende keeper gekopt. 3-4 en terug een wedstrijd. The Rangers kozen nu volop voor het offensief. Ei zo na leverde dit in de slotminuut de gelijkmaker op. De kopbal van Ruben aan de 2e paal verdween in doel maar de goede ref floot terecht voor een voorafgaande duwfout van diezelfde Ruben. Eindstand 3-4.Volgende week gaan The Rangers op bezoek bij de fiere leider VK Lindenhoek Kruisem.Speelden voor The Rangers: Maarten Landuyt, Ruben Depoorter, Vincent Derveaux (55’ Louis Vandermersch), Lukas Duran (15’ Wouter Deweer), Dieter Naert, Guillaume Vanpeteghem, Arne Lievens, Jeffrey Borry ( 45’ Kevin Messiaen), Jasper Louage, Marijn De Meulenaere (65’ Nicolaas Mulkers), Wouter VandevijverDoelpunten: Jasper Louage , 2x Wouter VandevijverAssists: Wouter Vandevijver, Arne Lievens 2xGele kaarten: Dieter Naert, Vincent DerveauxRode kaarten: nihil