12-09-’20: THE RANGERS – VK Lindenhoek Kruisem

Zonnige zaterdagmiddag, ideaal om een potje voetbal te spelen.

Het werd een veelbelovende start voor de Rangers. Ze namen van meet af aan het initiatief met veel pressing op de speler in balbezit.

In minuut 8 verstuurde Milan een prima vrije trap die door Alexander richting doel gedevieerd werd. De ingelopen Nicolaas werd foutief afgestopt waardoor de thuisploeg een penalty kreeg. De kans op de 1-0 werd door Alexander feilloos omgezet.

De bezoekers probeerden te reageren. In min 13 kreeg een speler te veel tijd en ruimte om van buiten de 16 aan te leggen. Gelukkig belandde zijn schot buitenkant paal.

Op het kwartier kreeg Nicolaas de kans om de score te verdubbelen maar een ultieme reflex van de doelman weerhield de Rangers van de 2-0.

Halfweg de 1e helft namen de bezoekers het overwicht. Een vrije trap scheerde net over het doelhout.

Wat later werd een vrije trap aan de 2e paal gedropt. De bezoeker nam de bal op zijn slof maar een pracht reflex van Yentl voorkwam de gelijkmaker.

Ruststand 1-0

In de 50e min zetten de Rangers een prima counter op gang. Jasper veroverde de bal waarop hij Nicolaas in het straatje stuurde. Jammer genoeg was zijn schot niet optimaal gericht.

Voor de rest van de 2e helft moesten de rangers het spel een beetje ondergaan. De fysiek sterkere tegenstander bepaalde het spel.

In min 55 plaatste hun spits de bal over het doel maar dit was slechts uitstel. Amper 1 min later kwam hij alleen voor Yentl na een mistasten in de verdediging. Yentl was kansloos en de 1-1 stond op het bord.

Een kwartier voor tijd kregen de Rangers hun laatste kans. Thomas verstuurde een lange bal richting Jasper, die de bal enig mooi meenam om schuin voor doel voor de keeper te komen.

De keeper kon met een voetreflex de bal uit zijn doel houden.

De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen tot in min 88 een hoge bal door Yentl ietwat verkeerd werd ingeschat. Hij bracht daarbij een bezoeker ten val waardoor de prima leidende scheids niet anders kon dan penalty te fluiten. Die werd met dank door de bezoekers aangenomen. 1-2

Pijnlijk slot maar finaal misschien wel niet onverdiend voor de bezoekers.

Speelden voor de Rangers: Yentl Verslyppe, Gianni Demoen, Niels Vandamme, Louis Vandermersch(67’ Timo Maertens), Milan Huysentruyt(65’ Jasper Debeuckelaere),Alexander Kindt, Kevin Messiaen, Maarten Landuyt (45’ Thomas Demeulenaere), Lars Lecointre, Jasper Louage, Nicolaas Mulkers(53’ Jeffrey Borry)

Doelpunten: Alexander Kindt

Gele kaarten: Milan Huysentruyt, Niels Vandamme
Rode kaarten: nihil