12-02-’22: Olympic Comines 0-4 The Rangers

Een verplaatsing naar Comines is een niet te onderschatten onderneming maar die hebben The Rangers zonder kleerscheuren doorsparteld.

Het was een rustige start van de wedstrijd. Het eerste gevaar kwam er pas na een kwartier. Jasper bediende Niels Azou die twee man in de wind zette. Hij speelde de bal terug naar Jappe die zijn schot via de keeper tegen de paal zag rollen. De goed gevolgde Marijn kon in de rebound de bal binnen glijdene n de score openen. 0-1.

Wie dacht dat The Rangers gelanceerd was, had het serieus mis. Er werd slordig gevoetbald, mede door de staat van het terrein, maar dit mag geen excuus zijn. Het was de thuisploeg die gretiger was maar ook zelden doelgevaar kon creëren. Enkele schoten kwamen van buiten de rechthoek, maar zelden waren die gekadreerd. Toch moest Kenny net voor het rustsignaal nog een prima redding doen op een vrije trap die richting winkelhaak zoefde.

De 2e helft moest duidelijk beter zijn en die werd het ook. The Rangers namen nu van meet af het heft in handen wat resulteerde in een vijftal corners op rij maar scoren lukte nog niet. In minuut 55 mocht Niels Vandamme andermaal
een hoekschop nemen. Zijn strakke bal bereikte Marijn die de 0-2 overhoeks binnenkoote.

De veer was nu gebroken bij de thuisploeg. Halfweg de tweede helft viel dan het mooiste doelpunt van de middag. Alex bediende de mee opgerukte Ruben. Zijn center werd door Nicolaas gecontroleerd en in de verste hoek gekruld. 0-3
Een kwartier voor tijd dan speelde Arne de bal tussendoor naar Niels Azou. Die vond Alexander die een prima voorzet in huis had om de inlopende Nicolaas zijn tweede van de middag in doel te zien lopen. 0-4

10 minuten voor affluiten kwam de thuisploeg toch nog eens piepen. Een speler kon door de buitenspel glippen richting Kenny. Die bracht redding met de voet en de rebound werd vervolgens door Ruben van de lijn gekeerd.
De wedstrijd werd nu rustig uitgespeeld en de ref kon de wedstrijd met een 0-4 eindstand besluiten.

Een nieuwe horde richting promotie voor The Rangers.
Volgende week ontvangen we Sint-Eloois Vijve waar in de heenwedstrijd een gelijkspel werd behaald. Opletten geblazen dus.

Doelpunten : 2x Marijn De Meulenaere
2x Nicolaas Mulkers

Speelden voor The Rangers : Kenny Desimpel, Ruben Depoorter, Niels Vandamme, Gianni Demoen, Vincent Derveaux (45’ Dieter Naert), Alexander Kindt, Arne Lievens, Niels Azou, Maarten Landuyt (45’ Jeffrey Borry), Jasper Louage (18’ Nicolaas Mulkers), Marijn De Meulenaere

Gele kaarten : nihil
Rode kaarten : nihil