11-12-’21: The Rangers 7-0 FC Par Hasard Anzegem

De eerste wedstrijd van de terugronde werd zowaar op het kunstgrasveld van Grimmertinge gespeeld. De ideale omstandigheden voor een goeie partij zaterdagnamiddag voetbal. Alhoewel. De eerste helft was er
veel tempo maar veel te weinig doelgevaar. De bezoekers waren gretiger in de duels maar ook zij konden doelman Kenny niet aan het werk zetten.

Het was wachten tot minuut 35 voor het eerste gevaar. Ruben kon van uit de verdediging infiltreren en speelde de bal in naar Alexander. Die tikte in één tijd door naar Marijn die zo oog in oog kwam te staan met de doelman.
Koelbloedig als sluipschutter plaatste hij de bal feilloos in doel. 1-0
Amper 2 minuten later stond Marijn weer alleen voor de keeper maar deze keer bracht de keeper redding.
1-0 ruststand.

De tweede helft was van een heel ander niveau. The Rangers speelden een versnelling of twee hoger en de bezoekers konden hun gretigheid van de 1e helft niet meer vinden. In minuut 47 werd de score verdubbeld. Arne bediende Jeffrey op de flank. die vervolgens de achterlijn haalde en een pracht voorzet had om Marijn zijn 2e van de middag te laten scoren. 2-0. Op minuut 50 volgde dan een vlotte combinatie over vele stations. De center van Vincent werd door de ingevallen Jordi al zwevend in doel gekopt. 3-0. De dolle 10 minuten waren nog niet voorbij. Arne zette zich door in de rechthoek maar werd foutief afgestopt. Penalty.
Heden ten dage een koud kunstje voor Jasper. 4-0. De bezoekers waren knock-out.
Op het uur dan zowaar een kans die geen doelpunt opleverde. De prima voorzet van Louis werd door Jeffrey op de paal gekopt. Halfweg de 2e helft kwam de forfaitscore op het bord. Vincent vanop de rechterflank met een center
die eerst afweek op een verdediger en daarna door de doelman in eigen doel verwerkt werd. 5-0
De moedige bezoekers werden van het kastje naar de muur gespeeld. The Rangers vonden voortdurend de vrije man met mooi tikitakka voetbal. Een kwartier voor affluiten speelde Niels Azou andermaal Vincent diep. Zijn center werd door ‘gene’ aan de 1e paal in doel gedevieerd. 6-0
10 minuten voor het einde mocht Kenny zich dan toch ook eens tonen. De bezoekende spits kwam alleen voor hem maar met een prima reflex kon de nul op het bord blijven staan.
Net voor affluiten werd het dan nog 7-0. Jeffrey speelde naar Arne door het centrum, die vervolgens Jasper in stelling bracht. Met zijn buitenkantje plaatste hij de bal naast de doelman.
Een uitstekende start van de terugronde die nu voor enkele weken onderbroken wordt voor de aankomende feestdagen. Op 8 januari volgt de verplaatsing met de bus naar Leiejongens Deinze.

Doelpunten: 2x Marijn De Meulenaere, 2x Jasper Louage, Jordi Vandamme, Nicolaas Mulkers en Vincent Derveaux

Speelden voor The Rangers : Kenny Desimpel, Ruben Depoorter, Gianni Demoen, Vincent Derveaux, Louis Vandermersch (70’ Niels Vandamme), Arne Lievens, Alexander Kindt (45’ Jordi Vandamme), Niels Azou, Jeffrey Borry, Jasper Louage, Marijn De Meulenaere (55’ Nicolaas Mulkers)

Gele kaarten: nihil
Rode kaarten: nihil