11-02-’23: RANGERS 10-2 FC De Zandvlooi Kruishoutem

Een goede grasmat,  rustig weer en een op revanche beluste Rangers na de 4-0 pandoering in de heenmatch. Alles was aanwezig om er in te vliegen tegen de 3e uit het klassement.

Na 4’ was er de eerste hoekschop. Niels gooide de bal over de 2e paal waar Marijn kon recupereren. Hij zag de alleenstaande Guillaume aan de rand van de rechthoek die controleerde en debal in de bovenhoek ramde. 1-0 Een droomstart.
The Rangers waren gretig en de volgende aanval kwam er in minuut 7. Niels Azou bediende Jasper tussendoor. De center naar de 2e paal werd door Nicolaas binnengeschoten. 2-0
Op het kwartier verstuurde Niels een lange bal naar Marijn. Alleen op doel afstevenend was Marijn niet egoïstisch en bediende hij Nicolaas die zijn 2e kon scoren. 3-0
De bezoekers wisten niet wat er gebeurde. Ze werden op alle domeinen van het voetbal afgetroefd. In minuut 25 zette Nicolaas druk op de uitgekomen keeper die daardoor de bal niet voldoende hoogte kon geven. Marijn nam het geschenk op een magistrale manier aan. In 1 tijd vanop de middellijn verschalkte hij de doelman om er 4-0 van te maken.Luttele minuten later was het Nicolaas die Jasper bediende. Hij vond Guillaume aan de rechthoek die ook zijn 2e, onder de keeper door, scoorde. 5-0Wie dacht dat de honger reeds gestild was kwam bedrogen uit. Op het halfuur een hoekschop door Niels die staalhard door Vinny in doel gekopt werd. 6-0
In minuut 37 kon Gianni de bal diep sturen naar Jasper die alleen op doel kon gaan. Ook deze keer kwam het ploegbelang naar boven en bediende Jasper Nicolaas die zo zijn hattrick kon maken. 7-0Gedurende de ganse eerste helft waren de bezoekers zelden in de buurt van Maarten gekomen en werd de rust met een onwaarschijnlijke 7-0 bereikt.De tweede helft begon met een diepe bal van Arne naar Louis. Alleen voor de keeper besloot Louis wat overhaast over.
Op het uur kon Sandy de achterlijn halen. Zijn center werdvervolgens door Guillaume nipt naast de paal geplaatst.Toch kwam er in minuut 65 wat animo voor de bezoekers. Een vrije trap vanop de rand van de rechthoek werd mooi naast de paal geschoten om de eerredder te scoren. 7-1The Rangers waren niet onder indruk en wat later werd Sandy door Niels Azou alleen op doel gestuurd. Sandy bleef kalm en scoorde de 8-1. In minuut 70 deed Louis dit nummertje over na assist van Arne. 9-1 Een kwartier voor tijd werd er zowaar ook eens een kans gemist. Arne dolde wat met de verdediging en doelman maar zijn plaatsbal vond de paal op zijn weg.In minuut 80 viel er dan ook nog een doelpunt aan de andere kant. Een vrije trap werd binnengekopt om de 9-2 op het bord te zetten. De dubbele cijfers kwamen er ook nog aan.Na een handspel mocht doelman Maarten zich van de penalty vergewissen en plaatste de bal diep in de hoek. 10-2The Rangers hadden een prestatie van formaat afgeleverd deze middag. Chapeau.

Volgende wedstrijd is een bekerduel tegen Damberd BavikhoveSpeelden voor The Rangers: Maarten Landuyt, Vincent Derveaux, Gianni Demoen (45’ Jochen Dewolf), Dieter Naert, Niels Vandamme, Guillaume Vanpeteghem, Niels Azou, Marijn De Meulenaere(45’ Arne Lievens), Jeffrey Borry(45’ Louis Vandermersch), Jasper Louage (45’ Sandy Decaestecker), Nicolaas Mulkers                     Doelpunten: 3x Nicolaas Mulkers, 2x Guillaume Vanpeteghem, 1x Marijn De Meulenaere, Vincent Derveaux, Louis Vandermersch, Sandy Decaestecker en Maarten LanduytAssists: 3x Jasper Louage, 2x Marijn De Meulenaere, 1x Niels Vandamme, Niels Azou en Arne LievensGele kaarten: nihilRode kaarten: nihil