09-11-’19: Short Turn United – THE RANGERS 4-0

We mogen gerust van een complete off day spreken van de kant van The Rangers, veel te weinig duelkracht veel afval in het spel en veel te weinig doelgerichte acties. De wedstrijd zelf begon trouwens met een vroeg sinterklaas geschenk van de scheidsrechter van dienst in het voordeel van de thuisploeg, na een onschuldig schouder tegen schouder duel in de grote rechthoek wees de scheidsrechter naar de stip, het was een wel zeer zwaar verdict van de ref in het nadeel van de bezoekers, de thuisploeg nam het geschenk in dank aan en na 5′ stond het 1-0. De bezoekers waren meteen op achtervolgen aangewezen tegen de tweede gerangschikte uit de klassering, The Rangers boden in de eerste helft nog redelijk weerwerk met in de 7′ een schot van Olivier Dejonghe die in het zijnet belandde Er zat weinig animo in de wedstrijd die door de thuisploeg rustig gecontroleerd werd, The Rangers konden in de eerste helft nog één maal voor gevaar zorgen in de 23′ na een scherp aangesneden center van Niels Vandamme die voorlangs ging. De thuisploeg vond in de 34′ een goeie doelman Maarten op hun weg die een doelrijp schot klemvast plukte, de rust werd ingegaan met een 1-0 stand.

De tweede helft bracht geen beterschap bij de bezoekers die bovendien reeds vroeg en in de 47′ tegen een tweede strafschop aanliepen, een bal ging in de 16 tegen de hand en volgens de nieuwe regels is het dan strafschop meteen goed voor de 2-0. De thuisploeg stond zonder zelf iets te moeten forceren op een riante voorsprong, bovendien konden ze op het uur verder uitlopen nadat doelman Maarten zich verslikte in een dribbel onder druk van twee thuisaanvallers als laatste man is dit meteen fataal 3-0. De bezoekers zelf konden in de tweede helft welgeteld één maal dreigen in de 75′ nadat een center van David Lernout door een thuisverdediger nipt over gekopt werd. De wedstrijd zelf kabbelde rustig verder naar zijn einde en in de 85′ legde de thuisploeg hun verdiende overwinning vast met de 4-0 eindstand.

Voor The Rangers is dit duidelijk een partij om snel te vergeten daarover was iedereen het eens op de terugweg met het busje. Op naar de volgende opdracht, de volgende wedstrijd is meteen de belangrijkste.

Speelden voor The Rangers: Maarten Landuyt, Wouter Deweer, Milan Huysentruyt, Vincent Derveaux, Lucas Vandermersch, Niels Vandamme (46′ Stijn Willems), Dieter Naert ( 46′ David Lernout), Guillaume Vanpeteghem, Kevin Messiaen, Olivier Dejonghe en Nicolaas Mulkers.

Doelpunten: nihil.

Gele kaarten: Wouter Deweer, Milan Huysentruyt en Lucas Vandermersch.

Rode kaarten: Nicolaas Mulkers 2x geel