03-10-’20: THE RANGERS – FC Leiejongens Deinze

Een wedstrijd tegen de laatste in de klassering. In het verleden dikwijls een moeilijke klus voor de Rangers. Maar deze keer waren ze bij de pinken. Amper 30 seconden gespeeld en Nicolaas kreeg al een reuzenkans maar zijn poging werd ultiem afgeblokt. Na 5 min stuurde Jasper Kevin diep, zijn schotje verdween voorlangs. 12e minuut : Lars vond Kevin, zijn voorzet aan de 2e paal werd door Jeffrey binnen getikt. 1-0

Op het kwartier werd het bijna 1-1. Slecht uitspelen van de defensie bracht hun spits in stelling maar gelukkig besloot die wat over haast naast.

Daarna namen de Rangers de match definitief in handen. Een vallend schot van kapitein Gianni werd door de doelman gered. Amper 1 minuut later schoot Nicolaas in de draai voorlangs. Halfweg de 1e helft werd Jasper foutief afgestopt in de zestien. Hij nam zelf de penalty voor zijn rekening. In eerste instantie zag hij zijn inzet door de keeper gekeerd maar hij was goed gevolgd om toch zijn doelpunt mee te graaien. 2-0. Luttele minuten later speelde Jasper subliem in op Jeffrey. Die omspelde mooi de laatste man om dan zijn poging in het lege doel te deponeren. 3-0.

In minuut 37 was er een doorbraak van Nicolaas. Alleen voor doel probeerde hij de doelman te verschalken maar die bracht redding met de voet. Net voor rust noteren we dan nog een prima counter via Lars op Wouter die Jasper aanspeelde, die zijn poging verzilverd zag in de 4-0. De Rangers op rozen.

Amper 5 min ver in de 2e helft en het was 5-0. De vrijgespeelde Kevin mocht vrij aanleggen en zijn schot verdween in de benedenhoek. Iets later werd het 6-0. Kevin bracht de bal aan de 2e paal waar de vrijstaande Jeffrey zijn derde van de middag mocht binnen duwen.

Minuut 70: hoekschop door Maarten aan de 2e paal gedeponeerd waar de vrijstaande Lars kon binnen leggen. 7-0

Een kwartier voor tijd zowaar 8-0. Lars bediende de ingevallen speler-trainer David die een vloeiende draaibeweging in huis had om overhoeks te scoren.

2 minuten voor het eindsignaal was er een 1-2 actie tussen Lars en Jeffrey. Lars krulde de bal met veel bravoure richting kruising. Wat denk je? De bal ging over.

Toch werd het nog 9-0. De prima spelende Niels A bracht Nicolaas in stelling die de eindcijfers mocht vast leggen.

Mooi resultaat voor de Rangers die volgende week een serieuze test mogen aangaan tegen de competitieleider.

Speelden voor de Rangers: Yentl Verslyppe, Vincent Derveaux, Niels Vandamme, Niels Azou, Wouter Deweer, Kevin Messiaen, Jeffrey Borry, Gianni Demoen(45’ Maarten Landuyt), Lars Lecointre, Nicolaas Mulkers, Jasper Louage(60’ David Lernout)

Doelpunten: Jeffrey 3x, Jasper 2x, Lars, Kevin, David en Nicolaas.

Gele Kaarten: nihil
Rode Kaarten: nihil