01-10-’16: DT Katspel Boezinge – The Rangers 0-4

Voor de tweede week op rij hebben we een gelegenheidsverslaggever aan het werk. Deze keer was de eer aan Jurgen Vanelslander.

Het werd een 0 – 4 overwinning maar de uitslag zegt niet alles.

De eerste helft was er een om snel te vergeten van The Rangers. Er was geen tempo, veel lange en hoge ballen naar voor en heel weinig doelgevaar. Aan de overkant daarentegen was men veel agressiever in het duel en doelman Dries moest dan ook twee maal op al zijn kunnen beroep doen om een achterstand te vermijden. In minuut 5 al kwam er een thuisspeler oog in oog met onze goalie te staan maar die besloot een beetje onbesuisd op Dries.
En ook na een kwartier deed Dries dit andermaal met veel allure toen hij een grondscherend schot uit zijn doelvlak hield. Voor de rest had de 1e helft niet veel om het lijf tot op slag van rust een thuisspeler het nodig vond om zich te revancheren op een fout van onze captain Gianni. Resultaat terecht rood na een elleboogstoot.

Na de nodige aanwijzingen van ons trainersduo verliep de 2e helft daarentegen toch wat beter. In minuut 50 trof Jens zijn schot ongelukkig de lat. Ook Steven kende pech toen hij maar nipt naast besloot.
De druk en drang om te scoren bij The Rangers groeide en op het uur was het bijna zo ver toen Maarten de perfecte voorzet van Kevin recht op de doelman trapte.
Het was nu slechts uitstel want in minuut 62 scoorde Marijn het verlossende eerste doelpunt in twee tijden nadat Steven hem had vrijgespeeld aan de 2e paal.
De veer was nu gebroken bij de thuisploeg die met 10 man meer en meer ruimte moest weggeven. Twee minuten na zijn doelpunt kwam Marijn alleen voor doel maar hij plaatste het leer er over. Enkele minuten later deed Maarten het dan wel goed nadat Gianni hem mooi lanceerde, 0-2.
Op het half uur kreeg The Rangers dan een penalty na handspel. Al moet gezegd worden dat de ref de voorafgaande duwfout van een Ranger niet opgemerkt had. Gianni nam als captain zijn verantwoordelijkheid en plaatste de bal mooi in het hoekje, 0-3.
Normaliter moest reeds 1 minuut later Gianni zijn 2e scoren maar hij verprutste de aangeboden bal van Jens en besloot wat knullig over.
Het orgelpunt kwam er dan 5 minuten voor tijd toen de ingevallen ‘Lello’ de bal enig mooi in de winkelhaak plaatste nadat Kevin hem had vrij gespeeld. Het gaf Lello vleugels.
De match kreeg zo nog een mooi slot maar het is duidelijk dat The Rangers volgende week beter zullen moeten acteren als ze tegen buur Beitem de punten willen thuis houden.

Speelden voor The Rangers: Dries Grymonpon,  David Cnockaert, Gianni Demoen, Yves Deceuninck, (’45  Wouter Deweer), Lukas Duran, Dieter Naert (’45 Cedric Maes), Steven Cnockaert, Jens Verschoore, Nicolaas Mulkers, (’45 Maarten  Landuyt), Marijn Demeulenaere (’75 Lorenzo Maddelein), Kevin Messiaen

Doelpunten: Marijn Demeulenaere, Maarten Landuyt, Gianni Demoen en Lorenzo Maddelein

Gele kaarten: nihil.

Rode kaarten: nihil.